Locatie

Nieuw-Vennep

De Elisabeth Hoeve bevindt zich aan de IJweg 1435 in Nieuw Vennep met schuin aan de overzijde van de weg het begin van de wijk Getsewoud en aan de achterzijde uitgestrekte polders doorlopend tot aan de Drie Merenweg.

Aan de rechterzijde op circa 150 meter afstand loopt parallel de Noordelijke Randweg. Plan Elisabeth Hoeve ligt dus rustig aan een polderlint, maar is toch zeer gunstig gelegen aan de uitvalswegen.

De projectlocatie is gelegen aan de IJweg 1435 in Nieuw-Vennep tegen Hoofddorp aan. Het station, Amsterdam, Haarlem en het strand van Zandvoort zijn allemaal binnen een mum van tijd bereikbaar.

Langs de polderwegen is er voor gekozen om ‘stil’ te staan. Kwaliteit van het landschap met al haar positieve en geliefde kenmerken blijven zo behouden voor de toekomst.

Het ruimtelijke van de lange lijnen door het landschap, gemarkeerd door bomenrijen langs de smalle wegen en boerenerven en het dorpse karakter in de individuele bebouwing moet beschermd en bewaard blijven. De historie van de Haarlemmermeerpolder blijft zichtbaar, zonder dat de ontwikkeling van het gebied achterblijft.

De Elisabeth Hoeve biedt ruimte voor 16 koopwoningen.

De samenhang tussen de woonvormen kenmerkt zich door detaillering en sfeer. De woningen zijn gericht naar het binnenerf, een erf met meerdere functies.

De woningen die grenzen aan dit erf, hebben aan deze zijde de voordeuren. Je maakt hier met gemak ‘een praatje op de stoep’ voor het huis.

Wonen op een boerenerf, een droom die werkelijkheid wordt!

Locatie iPhone
Behalve rust, vindt u in de buurt:
  • Park 21
  • Centrum Haarlem (20 minuten)
  • Strand van Zandvoort (25 minuten)
  • Schiphol (15 minuten)
  • Treinstation Nieuw-Vennep (17 minuten fietsafstand)
  • Treinstation Hoofddorp (20 minuten fietsafstand)